Over ons

de Heer Kitwerken Uw Kit Specialist

Als u kitwerk uit te besteden heeft, neem dan gerust eens contact op met ons bedrijf. Wij komen graag bij u langs om u meer informatie te verstrekken over ons bedrijf en het kitwerk dat wij uitvoeren. Woont u in Echt-Susteren, Sittard, Geleen, Roermond, Heerlen, Maastricht of elders in Nederlands – Belgisch Limburg  wij nemen de tijd om de werkzaamheden te bekijken. Natuurlijk kunnen we u ook een offerte voor uw kitwerk verstrekken en uitleg geven over diverse kitsoorten die wij gebruiken.

SINDS 1998

Specialist in kitwerk

De Heer Kitwerken zit inmiddels ruim 20 jaar in het vak. De jarenlange ervaring staat garant voor kwaliteit en vele tevreden klanten. Wij kunnen ieder bouwproject aan, zowel nieuwbouw als renovatie van openbare, residentiële of commerciële projecten.
Wij kennen onze producten door en door en daar profiteert u van.

We kunnen alle soorten elastische voegen aanbieden. Om de hoogste kwaliteitseisen en hechting te garanderen, werken wij met een ruim gamma aan kwaliteitsproducten. Wij gaan voor elk project met u op zoek naar het juiste product en de correcte kleur.

Wij garanderen:
– Een vakkundige en nette werkwijze
– Een uitstekende service
– Afspraak is afspraak
– Garantie op geleverde werkzaamheden

Ons Team

Ons team is niet zo groot. Het voordeel is dan wel dat er geen sprake is van miscommunicatie. Degene die de offerte maakt is dezelfde persoon als degene die het werk komt doen en weet dus altijd wat er is afgesproken. Daarnaast is degene die U belt ervaringsdeskundige en weet precies wat wel en niet mogelijk is.

Dave de Heer

Vraag vandaag nog een prijsindicatie

U kunt met behulp van het formulier hiernaast een prijsindicatie vragen: